Uusia tuotteita

Iloista kevätpäivää!

Minulla on joulu, jälleen, tänään. Kävin hakemassa Saaren Taika -paketin matkahuollosta. Nyt löytyy lisää Tyrni Luksus Spa saippuaa sekä Veera Suolasaippuaa. Tyrni Luksus on kyllä todellista arjen luksusta! Ihana pehmeä vaahto ja hoitavat ja vitamiinirikaat ainesosat tekevät siitä huipputuotteen. Erityisesti saippuaa suositellaan käytettäväksi, kun kärsit aknesta tai rosacneasta. Itse pidän kuivaihoisena yli nelikymppisenä saippuasta sen hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Ikä alkaa näkymään kasvoilla, joten kaikki apu ja ennaltaehkäisy tulee tarpeeseen ihonhoidossa. Yövoiteena käytän Saaren Taika Kamomilla Sheavoidetta ja iho kiittää :)

Paketissa oli myös Sitrus Siivoussaippuaa. Olen todella vakuuttunut siivousaippuoiden tehosta. Veneen seinistä lähi vanhat homepilkut pienellä vaivalla. Suihkutin liutettua saippuavettä ensin ja annoin vaikuttaa muutamia minutteja. Puhdasta tuli! Samoin kesäkeittiön viimesyksynä huonosti siivotus kalusteet ja jääkaappi puhdistui pyyhkimällä saippuaveteen liotetulla rätillä.

Samoin Naturetten Kodinpuhto siivoussappua toimii paremmin kuin monet "tavalliset pesuaineet". Eilen pesin kylpyhuoneen ja saunan. Jopa meidän ruosteisen kaivoveden värjäämät vaaleat kaakelit hohtavat kirkkaina nyt. Suosittelen laimentamaan saippuaa veteen liottamalla ja käyttämään suihkepulloa avuksi. Parasta koko saunanpesussa kuitenkin oli, että mukaan pääsi myös meidän juniori pesemään kaakeleita, koska pesuaine on luonnollista eikä tarvitse pelätä iholle joutuvia "myrkkyjä".

Ensi viikolla odotan tulevaksi laatikollisen Lunette Kuukuppeja, joista ei voi kuin iloita! Huipputuote, ekologinen, mukava käyttää, elämä helpottuu menkkojen aikana moninverroin ja kestää käytössä kauan. Itse olen tutustunut ystävän houkuttelemana Kuukuppiin jo 15 vuotta sitten, kun ne tulivat myyntiin. Paluuta siteisiin tai tampooneihin ei ole ollut. Aivan loistava tuote, kun ensin ottaa aikaa opetteluun.

Pysytään terveinä ja tervemenoa shoppailemaan. Haminan alueella voidaan sopia tapaaminen niin säätät toimituskuluissa. Valitse silloin "Nouto hoitohuoneelta" toimitustavaksi.

Aurinkoisin terveisin Hanne

psst...Uusi hoitohuone valmistuu vauhdilla. Seinät on tapetoitu ja maalattu, sisäkaton asennus alkaa huomenna. Niin jännittävää! Tervetuloa hoitohuoneelle Sivattiin, Haminaan!

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot