Hoitohuoneen Teehetki marraskuussa ja syyskuulumisia!

Teehetki hoitohuoneella ja mummilan satumaa avoinna pe 27.11.klo 12-17 la 28.11.klo 10-14 Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja hierontoihin sekä nauttimaan joulutunnelmasta mummilaan!

Hei ihana!

Mitä Sinulle kuuluu? Voitko hyvin kaiken tämän arjen keskellä?

Ollaan juuri sellaisia kuin ollaan. Juuri niin vajavaisia kuin ollaan. Juuri sellaisena kun itselle on hyvä. Juuri siinä kohtaa virran pyörteitä kun satutaan olemaan.

Hoitohuoneen kuulumisia voit seurata instgramista @elamisenvirtaa ja facebookista löydät Elämisen Virtaa -sivut. Päivitän sinne tuotteista ja hoidoista sekä välillä omia kuulumisiani. Ilahdun jokaisesta teistä, otan lämmöllä sinut vastaan.

Nyt on niin ihana vipinä sisällä! Hoitohuoneella on marraskuun lopulla kannussa höyryää ihanaa Frantsilan yrttiteehauduketta sekä pieniä herkkuja on myös tarjolla jouluostosten ja keskustelujen lomassa. Samassa pihapiirissä on meidän mummila, jonne pääset samalla kerralla tunnelmoimaan jouluiseen satumaahan. Mummilan yläkerran satumaa on täynnä upeita nukkeja ja katseltavaa. Ota mukaasi ystävät ja tule hetkeksi rentoutumaan rauhalliseen tunnelmaan ja nauttimaan mukillinen kuumaa!

Hoitohuoneen ja mummilan löydät Kirkkojärvi 251, Haminan Sivatista.

Sallivaa, rentoa, tunnelmallista syysaikaa ja talven odotusta!

~Hanne

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot