top of page

Tapahtumat, työpajat, retriitit

 

Tapahtumapaikkana on hoitohuoneen yläkerrassa oleva Korjaamon Vintti. 

Osoite Vaskokuja 6, Sivatti,Hamina

Kysy tarjousta erilaisiin tapahtumiin ja tyhy-päiviin.

20230720_123718.jpg

Sound Healing, Äänimaljarentoutus

ti 23.7. klo18

Ilmoittautuminen ajanvarauksesta

tai 040 5260582

20€/kerta, maksu varauksen yhteydessä

Äänimaljarentoutus eli sointukylpy on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Sointukylpy toimii syvärentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle. Sointukylvyssä kuulet äänimaljojen herkkiä ääniä sekä myös muita rentouttamista tukevia soittimia, kuten kongia, koshia ja sadekeppiä. Äänimaljat ovat ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.

Pukeudu lämpimästi Sointukylpyyn ja ota mukaan halutessasi tyyny. Näin saat tehtyä olosi mukavaksi maatessasi lattialla hoitavia ääniä ja värähtelyjä kuunnellen. Viltit ja matot ovat jo sinua varten valmiina.

Huomio, että Sointukylpyä ei suositella, jos sinulla on vakava sydänsairaus tai syöpähoidot meneillään mutta voit tulla raskaana. 

Soundful Yin® Jooga

Ilmoittautuminen 0405260582/Hanne

kysy vapaista paikoista/ajoista ja meneillään olevista ryhmistä

Lempeitä, avaavia, palauttavia asanoita, intuitiivista kosketusta ja äänimaljojen värähtelyä keholla sekä hoitavaa äänimaailmaa. Syvärentoutumista, kiireettömyyttä, sallivaa oloa itselle, hengittämistä. 

Soundful Yin® on hoitavaa, syvärentouttavaa joogaa, joka rauhoittaa ylivirittynyttä hermostoa samalla vapauttaen fyysisiä tukoksia kehossa ja tuoden ajatusten väliin tilaa ja hiljaisuutta. Harjoituksen aikana soi äänimaljat niin aurassa kuin kehokosketuksessa sekä saat lempeää, intuitiivista kosketusta halutessasi. Kosketus on hoitavaa ja avustavaa, keho saa sulaa asanoihin. Harjoituksessa ei haeta maksimaalista, aktiivista venytystä vaan annetaan keholle lempää hoivaa ja huolehtimista.  Kaikenlaisen suorittamisen ja suoriutumisen saat jättää harjoituksen ulkopuolelle ja voit palata olemisen autuaaseen tilaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Halutessasi voit tulla vain rentoutumaan ja huoltamaan kehoasi ilman ajatusta "joogasta". Ei rajata tai rajoiteta itseämme vaan nautitaan ja otetaan vastaan hyvää oloa. 

Pukeudu joustavasti ja lämpimästi. Villasukat voi olla ihana sujauttaa jalkoihin. Ota mukaasi pieni pyyhe suojaksi. Viltit, matot ja välineet on sinua varten jo valmiina. 

Lisätietoja voit kysyä hanne@elamisenvirtaa tai 0405260582

20230720_124553.jpg
20230920_092222.jpg
20230720_123801.jpg
bottom of page