top of page

Lämmin tervehdys hoitohuoneen rauhasta

Olen Hanne ja asun Haminassa maaseudun rauhassa perheeni kanssa. Pohjakoulutukseltani olen terveydenhoitaja/sh. Tämä työ on jäänyt taakseni jo yli 15 vuotta sitten, sillä täydentävät hoitomuodot kiehtovat minua. Ajattelen, että täydentävät hoitomuodot ja länsimainen lääketiede voivat kulkea yhdessä, kummankaan ei tule poissulkea toista. Olen opiskellut ja työskennellyt vuosien ajan luontaishoitoja ja huomannut, että mitä enemmän opin niistä ja mitä enemmän pääsen tutustumaan luonnon tarjoamaan ihmeelliseen maailmaan, sitä enemmän haluan oppia. Luontaishoitojen ja luonnon tarjoamien hoitomahdollisuuksen määrä on lähes rajaton ja se on todella kiehtova ja mielenkiintoinen. Minua kiinnostaa ihminen kokonaisuutena, niin psyykkinen kuin fyysinen olemus sekä erityisesti henkinen matka jolla olemme. On kiehtovaa tutustua ihmisyyteen avaralla katseella nähden monia eri puolia vähättelemättä yhdenkään puolen olemista. 

Hoitohuone sijaitsee maaseudun rauhassa ja hiljaisuudessa entisessä pihatossa. Karun rakennuksen ulkokuoren alta löytyy tunnelmallinen hoitohuone, joka kutsuu rauhoittumaan ja vetäytymään muusta maailmasta. Hoidoista voi nauttia hiljaisuudessa tai puhesuonen solistessa saa täyttää tilan äänellä. Hoitohuoneella saa olla juuri sellainen kuin on, ei arvostelua vain kuuntelemista ja kuulluksi tulemista. Kaikki tunteet ovat sallittuja ja hyväksyttyjä, niin ilon- kuin surunkyyneleet annetaan tulla. Täällä saa tulla näkyväksi.

Hoitohuoneen yläpuolella on saunallinen juhla- ja kokoustila,

jossa rentoutusryhmät ja työpajat kokoontuu.

Toivon sinulle kaikkea hyvää

Rakkaudella Hanne

20230720_122526.jpg

Nero "Tassuterapeutti" on mukana hoitohuoneella, kun asiakas niin haluaa. Se ei ole koskaan paikalla ensimmäisellä hoitokerralla.

bottom of page